Esplai Turons: Volem un local!Esplai Turons: Volem un local! - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:29
Esplai Turons: Volem un local!


L'Esplai Turons va inaugurar el passat 10 de febrer seu nou local de 35 m2 al carrer Panissars, darrere la Plaça de Sants. Un espai insuficient per als 60 nens, 20 monitors i 110 familiars que el composen. Degut això han de dividir-se en grups per poder utilitzar l'espai.

"Ens van fer fora del local on estàvem des de feia molts anys al triplicar el preu del lloguer. Més de 60 nens, 20 monitors i 110 familiars van haver de marxar de la seva seu degut a l'especulació immobiliària que només beneficia només als rics i fa mal a tots aquells que creiem en el voluntariat i volem un món millor fruit de l'esforç, la solidaritat i el companyerisme. [...] El més greu de tot és que no només nosaltres sinó moltíssims esplais de Catalunya estan perdent la seva seu social degut a les poques ajudes que reben (recordem que són de voluntariat, sense ànim de lucre i que el seu fons econòmic és gairebé nul) i l'alt preu de tot."

Ara l'esplai es veu forçat a autogestionar-se per pagar el lloguer del nou local.

Web : Esplai Turons.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv