Iraq, la vall de llops (Cast)Iraq, la vall de llops (Cast) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
1:58:00
Iraq, la vall de llops (Cast)


Iraq, La Vall de Llops (Kurtlar Vadisi en turc) és una pel·lícula turca del director Calmar Akar que relata un enfrontament fictici entre forces de Turquia i els Estats Units.

Els personatges principals de la pel·lícula són representats pel turc Nicati Sasmaz com Polat Alemdar, l'actor nord-americà Billy Zane, com Sam William Marshall, qui s'autoproclama un 'pacificador enviat per Déu' i Gary Busey fent el paper d'un metge jueu americà que treballa en la presó de Abu Ghraib (L'Iraq) i qui trafica amb òrgans que extreu de presoners morts en la presó.

La pel·lícula capitalitza el descontentament generalitzat del públic amb la Guerra de L'Iraq i un creixent antiamericanisme que es desenvolupa a Turquia i el món musulmà. Va tenir un pressupost de 10 milions de dòlars la qual cosa la converteix en la producció més costosa que s'hagi portat a terme a Turquia.

El film ha tingut una gran acceptació a Turquia on va batre tots els rècords i ha venut més de 228.000 entrades el dia de l'estrena.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv