ImaginaImagina - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
08:37
Imagina


Curt "IMAGINA". Filmat el 2008 entre Sitges i Barcelona. Col·laboraren Edu Bajotierra, Audiogreen Postpo i Carol Magallón, entre altres.

Guió i storyboard: Arnau Rebés
Producció: Arnau Rebés, Edu Bajotierra i Espe Fernández.

Sinopsis: Petita reflexió sobre la nostra societat que tracta als que arrisquen les seves vides per la promesa d'un treball digne i de com hem arribat a criticar-los en algun moment sense conèixer-ne primer les causes geopolítiques i monetàries que han produït aquesta situació.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv