[KaosEnLaRed] Assalt de CCOO al local de CGT a Via Laietana (Cas)[KaosEnLaRed] Assalt de CCOO al local de CGT a Via Laietana (Cas) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Descarrega
14:02
[KaosEnLaRed] Assalt de CCOO al local de CGT a Via Laietana (Cas)


Comunicat de la CGT
"CCOO talla l'aigua i la llum de la CGT mentre hi havia una conferència de 200 delegats

Continua el setge a la nostra organització.

Aquest matí 1 de Juliol, s'ha donat un pas més en el setge a la nostra organització per tal que abandonem un patrimoni sindical que ens va ser assignat en el seu moment i que, lluny de consolidar-se i ampliar-se, ens està essent espoliat.

CCOO ha decidit tallar el subministrament elèctric i d'aigües a la planta 9 de l'edifici de via Laietana. Com ja sabeu, des de la ocupació que va fer la federació local de Barcelona als locals d'UGT, la planta 8 està tapiada com també esta tapiat el quadre elèctric i de subministrament d'aigües i electricitat. El nostre sindicat porta setmanes intentant accedir a aquests quadres supeditats a la "bona fe" de Comissions ja que ells son el únics que hi tenen accés.

Al local confederal s'estava portant a terme una conferència de delegats on assistien 200 persones que malgrat tot s'està celebrant.

L'acció, més pròpia d'una assetjador que d'un sindicat que es diu seriós i majoritari, ha estat en tot moment protegida per una furgoneta dels antiavalots dels mossos d'esquadra, i s'enquadra en una campanya que ja fa anys que es duu a terme amb l'intenció de fer fora la CGT, no només de la planta 9, sinó de tot l'edifici.

Després del trasllat més que sospitós d'UGT a l'edifici de la rambla del Raval, CCOO ha decidit que volen l'edifici per a ells sols.

El ministeri de treball juga les seves cartes i ja fa temps que autoritzà que el sindicat pogués utilitzar el vestíbul que pertanyia a UGT i CGT, en un intent clar de tornar favors a un sindicat que els hi es molt afí.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya"

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv