Actueu ja! S.O.S. Clima - Amics de la TerraActueu ja! S.O.S. Clima - Amics de la Terra - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
03:59
Actueu ja! S.O.S. Clima - Amics de la Terra


El canvi climàtic és una realitat que pateixen ja milions de persones al món. Si no actuem ràpid la temperatura de la Terra continuarà augmentant fins que sigui massa tard.

Volem que els polítics vegin aquest vídeo i reflexionin sobre el seu compromís polític per aturar aquest problema i posar en marxa solucions eficaces. Fugint del problema no solucionarem res.

Les solucions existeixen, però necessitem una acció política decidida. Hem d'actuar reduint les nostres emissions i contribuir de manera responsable amb les persones que sense haver provocat el canvi climàtic més van a patir els seus efectes. Per això demanem urgentment el seu compromís a favor de:

- Una legislació que fixi objectius de reducció d'emissions any a any

- Transferir finançament i tecnologia a les poblacions més vulnerables per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Entra a SOS Clima i actua ja!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv