WikiRebels - El Documental (VOAngSCas)WikiRebels - El Documental (VOAngSCas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
57:25
WikiRebels - El Documental (VOAngSCas)


Versió en brut del primer documental en profunditat sobre WikiLeaks i la gent que hi ha darrere d'aquesta organització.

Des de l'estiu de 2010 fins ara, la televisió sueca ha estat seguint WikiLeaks, la xarxa de mitjans secrets, i al seu enigmàtic Editor en Cap, Julian Assange.

Els reporters Jesper Huor i Bosse Lindquist han viatjat a països clau on opera WikiLeaks, entrevistant a membres directius, com ara Assange, nou portaveu Kristinn Hrafnsson, així com persones com ara Daniel Domscheit-Berg, que ara està començant la seva pròpia versió - Openleaks.org!

Cap a on es dirigeix aquesta organització tan discreta? Més fort que mai, o desarmada pels EUA? Qui és Assange: campió de la llibertat, espia o violador? Quins són els seus objectius? Quines són les conseqüències per a Internet?

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv