El Dubai en mi - The Dubai in me (VOAngSCat)El Dubai en mi - The Dubai in me (VOAngSCat) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:17:16
El Dubai en mi - The Dubai in me (VOAngSCat)


EL DUBAI EN MI - LA REPRESENTACIÓ DEL MÓN (en 9 parts, la durada 83 minuts)

La pel·lícula va ser filmada el 2009 i parla del model de negoci de Dubai. Inclou imatges de la plataforma Second Life, així com material del DVD de demostració de Dubai del 2008. Mostra similituds d'aquestes realitats virtuals amb el món real a Dubai. Té un especial èmfasi en com es desenvolupa la illa d'"el món", i va ser retratat en part.

D'altra banda, fa una descripció de les condicions reals de treball a Dubai. la pel·lícula inclou fragments comentaris del filòsof francès Jacques Rancière, reflexionant sobre com fer una pel.lícula documental. La pel.lícula acaba amb un epíleg, unes imatges en els hivernacles d'Almeria i prop de la tanca de sis metres de Melilla (Estat Espanyol), mostrant les similituds d'un model de negocis global a Europa. En aquest sentit, "el Dubai està en tots nosaltres".

Idea i la càmera de Sebastián Lütgert i Christian von Borries.
Traducció del hindú i urdú per Nida Ghouse.
Editat per Adamczewski Ute i Christian von Borries.
Filmat a Dubai, Almeria i Melilla.

Cites addicionals de Jacques Rancière de la seva conferència a l'Arsenal de Berlín, 24 de setembre de 2009.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv