El CSA Can Vies guanya de nou la demandaEl CSA Can Vies guanya de nou la demanda - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:03
El CSA Can Vies guanya de nou la demanda


La sentència anul·la la demanda per un error de procediment dels demandants, fet que els obligarà a iniciar un nou procés si persisteixen en desallotjar-lo. El CSA Can Vies, que celebrarà el seu 14è aniversari el mes de maig, ha organitzat un concert aquesta nit a les Cotxeres de Sants.

El divendres 11 de març del 2011, s'ha fet pública la sentència del judici iniciat per TMB per tal de desallotjar el Centre Social Autogestionat Can Vies. El resultat; Can Vies seguirà al barri gracies a nous errors de procediment comesos pel prestigiós bufet Giménez de Parga.

En el judici del passat 18 de febrer la CNT va comparèixer per confirmar que no hi havia estat citada de la forma adient, malgrat és a aquest sindicat a qui TMB tenia cedit l'espai des de 1984. Per aquest motiu la jutgessa ha dictaminat que l'actual demanda queda anul·lada, i que en cas de voler iniciar-se un nou procés judicial s'haurà de fer seguint una altra via.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv