[Madrid] La policia reprimeix als ciutadans[Madrid] La policia reprimeix als ciutadans - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
4:18
[Madrid] La policia reprimeix als ciutadans


Després de la investidura de Gallardón el dia 11 de juny la policia ens reprimeix als manifestants als voltants de la Plaça de la Vila. Tots anaven sense identificar, infringint, per tant, la llei que han de defensar en un acte de covardia i impunitat.

Un d'ells en un acte de covardia suprema acaba per censura espolsant una manotada al mòbil al final del vídeo. Gràcies a un company solidari vaig aconseguir més tard recuperar el mòbil (de miracle) i publicar aquest testimoni.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv