El diputat cec i el #15mEl diputat cec i el #15m - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:04
El diputat cec i el #15m


Video sobre el 15 juny a els voltants del Parlament català. El que ens van explicar sobre el diputat cec Josep Maria Llop, el que demostren les imatges i el tracte rebut pels manifestants.

El parlament anava a aprovar aquest dia el pressupost incloent retallades d'un 10% en totes les despeses socials, motiu de la protesta pacífica.

La policia va assegurar que els diputats poguessin accedir per finalment aprovar les retallades avalats per la Unió Europea i ordenats pels poders financers.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv