Manifestació antifeixista contra acte PxC Barcelona 02/10/2011Manifestació antifeixista contra acte PxC Barcelona 02/10/2011 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
09:38
Manifestació antifeixista contra acte PxC Barcelona 02/10/2011


El 2 octubre 2011 Josep Maria Anglada, líder de Plataforma per Catalunya, realitza un acte per "la llibertat d'expressió" amb un discurs de campanya electoral obertament racista i xenòfob. Els Mossos d'Esquadra protegeixen aquesta concentració amb un setge policial.

D'altra banda, i com a reacció a la concentració d'Anglada, es porta a terme una manifestació pacífica antifeixista de rebuig a qualsevol discurs xenòfob amb proclames com "tots som immigrants" o "cap persona és il·legal". Aquesta manifestació, però, és fortament reprimida amb un desplegament militar per part dels Mossos d'Esquadra. El saldo són dos detinguts i retencions amb identificacions i escorcolls dels manifestants.

Es pot permetre en un règim democràtic, en nom de "la llibertat d'expressió" un discurs violent racista?

¿No va ser el silenci còmplice a discursos com aquests el que després va permetre que es desenvolupés l'Alemanya nazi?

Per què les forces de seguretat de l'Estat defensen als autors d'aquesta ideologia anti-democràtica i reprimeixen a les persones que es manifesten en contra i defensen la igualtat de l'ésser humà?

És això democràcia?. O en diuen democràcia i no ho és?

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv