Rebels amb causa (Cas)Rebels amb causa (Cas) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
08:37
Rebels amb causa (Cas)


"Quan el govern viola els drets del poble la Insurrecció és per al poble i per a cada porció del poble, el més sagrat dels seus drets i el més indispensable dels seus deures" (Declaració dels drets de l'home i del ciutadà de 1793)

Benvolgudes rebels amb causa:

Això és una crida per iniciar i estendre la insubmissió a l'estat i la desobediència civil organitzada a partir de la iniciativa Dret de Rebel·lió

Som més de 600 persones adherides al manifest Exercirem el dret de Rebel·lió.

Desobeir a totes aquelles lleis i totes les polítiques que considerem injustes.

Considerem el nostre compromís amb el bé comú i ens declarem rebels a la constitució, insubmisos a l'Estat i desobedients a tota autoritat que el representi.

El Dret de Rebel·lió no és només una proposta de desobediència civil coordinada, sinó que a més, és una estratègia d'acció que vol aprofundir en una visió del món compromesa amb l'autogestió i la construcció d'alternatives al capitalisme.

Hem après que som milions de persones disposades a actuar.

Si estàs desobeint, no t'amaguis, reconeix públicament el teu compromís rebel i comparteix amb el teu entorn la teva experiència de dignitat.

Si vols recollir la teva experiència de desobediència i et ve de gust gravar en vídeo per compartir-la i així recopilar al costat de la mostra que acabes de veure, escriu a info@derechoderebelion.net.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv