Anuari Mèdia.cat · Els silencis mediàtics de 2011Anuari Mèdia.cat · Els silencis mediàtics de 2011 - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
00:48
Anuari Mèdia.cat · Els silencis mediàtics de 2011


Dimecres 3 de maig de 2012 l'Observatori crític dels mitjans Mèdia.cat fa públic el segon Anuari de temes silenciats, el llibre que recull 15 reportatges sobre els temes més silenciats pels mitjans catalans durant l'any 2011.

L'Anuari Mèdia.cat és un projecte impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils amb el suport de la Fundació Escacc, del màster La Comunicació dels Conflictes internacionals Armats i dels Socials de la UAB i del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Seguiu les novetats de l'Anuari i de Mèdia.cat a: Media.Cat

Podeu trobar l'anuari: Anuari Media.Cat

Guió: Roger Palà
Edició i muntatge: Albert Lloreta

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv