Ara les #retallades les fas tu! Ara les #retallades les fas tu!
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
08:16
Ara les #retallades les fas tu! "Hisenda som tots" #HaciendaSomosTodos (Cas)


Hisenda som tots? Ciutadà indignat entra a hisenda i roba un ordinador. Gravat en un pla seqüència de 8 minuts ja ha estat compartit en les xarxes socials per més de 2.000 persones i l'han vist en més de 30 països.

@alvarocuadrado www.alvarocuadrado.com

Objectius de #HaciendaSomosTodos:
1. Que es converteixi en un vídeo viral: (8º Guru de Youtube i 2.000 persones l'han compartit en les seves xarxes socials)
2. Que diverteixi a l'espectador (L'índex d'atenció del vídeo és superior al 60% molt superior a les dades d'altres vídeos similars a youtube)
3. Que l'espectador debati sobre si és veritat o no el que passa en el vídeo (90% dels comentaris parlen sobre la veracitat del treball)
4. Que faci interactuar l'espectador (Record de comentaris i puntuacions d'entre totes les nostres produccions)

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv