Curt 5 - Marcos - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)Curt 5 - Marcos - FREE: Històries Amb Conciència (Cas) - SantsTV
 Sèries 
Publica a Diaspora Web
09:25
Curt 5 - Marcos - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)


8 de maig, 20h. Arriba el moment de conèixer a Marcos.

Sinopsi:
Curtmetratge realitzat en un únic pla seqüència de gairebé 10 min de durada, on ens explica un breu fragment en la història de Marc, que després de rebre una carta, el seu personatge donarà un gir radical que el pot portar cap a un camí no gaire recomanable ... alguna cosa succeirà dins seu.

Em considero un gran amant dels plans seqüència: veure escenes llargues sense talls, elaborades i amb aquesta prèvia preparació de tot el que ha de succeir un cop li dones a gravar, sempre m'ha fascinat. Tenia clar que un dels meus curts havia de ser un íntegre pla-seqüència on es pogués veure el prota en diferents llocs, i que a més patís un gran canvi d'emoció. Això ens va suposar per a aquest curt treball previ per així obtenir aquest resultat final. La història? pocs la entendre amb detall ... obert estic a preguntes. Només indicar que les persones implicades amb el treball del nen interior que portem dins, el comprendran amb molta facilitat ... en realitat, és per a tots ells.

FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte que abasta un total de 8 curtmetratges, té com a finalitat difondre consciència i llum per a qui els vegi. No tenim cap finalitat de lucre ni de treure cap benefici d'això. No és el propòsit d'aquest projecte. Informar que l'estrena de FREE: HCC serà el 8 de gener, i cada vuit de mes s'estrenarà un nou curtmetratge fins a arribar al mes d'agost. Amb molt d'amor: Carlos Ocho.

Lloc oficial: freehistoriasconconciencia.blogspot.com

FREE-Historias-Con-Conciencia-por-Carlos-Ocho

Twitter @FreeHCC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv