Pony Bravo - El Político NeoliberalPony Bravo - El Político Neoliberal - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
04:18
Pony Bravo - El Político Neoliberal


Un videoclip realitzat per Pony Bravo (Daniel Alonso, Pablo Peña, Darío del Moral i Javier Rivera). Produït per El Ranxo Casa de Discos. Interpretat per Juan Luis Matilla (http://soyunamopa.com). Direcció de fotografia i il · luminació a càrrec de Juan Molina. Vídeo muntatges i edició de vídeo: Daniel Alonso.
Agraïments a Juan Luis Matilla, Ellavled Alcano, Juan Domínguez, Senyor Krusty, Gonzalo Posada, Pili Campano, La Mirada Rota, La Suite i Zemos98 per la seva col.laboració.

Música: Pony Bravo
Lletra, veu i teclats: Daniel Alonso
Guitarra & teclats: Pablo Peña
Baix: Darío del Moral
Bateria: Javier Rivera

Escolta i descarrega el polític neoliberal a soundcloud:
http://soundcloud.com/el-ranxo/el-politico-neoliberal
Més informació a http://www.enelrancho.com
http://facebook.com/elranchocasadediscos

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv