Bikepark La TrabaBikepark La Traba - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:45
Bikepark La Traba


BIKEPARK LA TRAVA ::: L'EXPERIÈNCIA DE L'AUTOGESTIÓ

"Ara volen desallotjar el CSO La Traba, però La Traba es queda [...] Això és de tots, és del barri i per al barri [...] L'autogestió és la fi, només cal organitzar-se i col · laborar [. ..] Voler és poder ".

CSO La Traba és un espai autogestionat que dóna suport a diverses activitats de cultura urbana al barri (Hip-Hop, Gimnàs, Break Dance, Teatre, grups de consum ...) i és un centre de reunió de BMX conegut a nivell europeu i mundial (Bikepark La Traba - Madrid).

Imatges gravades durant la Jornada de resistència contra el desallotjament al Centre Social Okupat La Traba: "La Traba no s'acaba. 50 anys més". Aquest dia es van realitzar diverses activitats, exhibicions i competicions de cultura urbana (BMX, Break Dance, grafit , ...). dissabte 8 de desembre de 2012, Arganzuela, Madrid. Entrevistes realitzades unes setmanes després en el "CSO-Bikepark la Traba" gràcies a la imprescindible col · laboració de Dani, Ivan, Diego i Isma sense els quals això no seria possible.

Ja n'hi ha prou de desallotjaments i desnonaments, primer la gent.
CSO La Traba, 50 anys més!

http://csolatraba.nuevaradio.org

Imatge i realització: IVAN ROIZ i MIGUEL SANCHEZ MACCAS
Postproducció: IVAN ROIZ
Música: Philotic Sound - Causi and Effect i Darren Leigh Purkiss - Mega Machines.

BIKEPARK LA TRAVA És un contingut audiovisual realitzat per al projecte "somos la calle". El material té llicència Creative Commons.

::: Somoslacalle.es :::
::: Ivanroiz.com :::

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv