U.E. Sants 2 - U.D. Molletense 1 (20/12/2015) Via Jordi GilU.E. Sants 2 - U.D. Molletense 1 (20/12/2015) Via Jordi Gil - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:06
U.E. Sants 2 - U.D. Molletense 1 (20/12/2015) Via Jordi Gil


El partit
U.E. Sants 2
U.D. Molletense 1
Camp de L'Energia

Data: 20/12/2015 12:00

Competició: Primera Catalana 2015/2016, grup 1 (Jornada 15)

Col·legiats: Pavel Fernández García, Cristhiam Eduardo Almeida Cortecero, Marc Bigorda Prio.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Cuadrillero, Picolo (Carrique 45'), Alberto, Arbulu (Pau 45'), Aleix, Fran, Mulero, Peque (Felip 72'), Navarro (Gerard 89'), Fabregat.
U.E. Sants Suplents: Freixi, Joaquim, Beja.

U.D. Molletense Titulars: Gio, Víctor, Edu, Cabanas, Pou, Álvaro, Matito, Agustín (Genís 59'), Brian, Ao, Mario.
U.D. Molletense Suplents: Álvaro, Santi, Padilla, Rafael.

Gols:
U.E. Sants 1-0 Cuadrillero (1')
U.D. Molletense 1-1 Matito (24')
U.E. Sants 2-1 Navarro (81')

Targetes:
U.E. Sants Navarro (20')
U.E. Sants Arbulu (32')
U.D. Molletense Agustín (35')
U.D. Molletense Mario (42')
U.E. Sants Picolo (42')
U.E. Sants Mulero (51')
U.E. Sants Fran (62')
U.D. Molletense Brian (83')
U.E. Sants Fabregat (89')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Cuadrillero, Picolo, Alberto, Arbulu, Aleix, Fran, Mulero, Peque, Navarro, Fabregat.
Onze inicial: U.D. Molletense Gio, Víctor, Edu, Cabanas, Pou, Álvaro, Matito, Agustín, Brian, Ao, Mario.

Comentari
El desig de fa un parell de jornades d'acabar l'any amb tres victòries, s'ha acomplert a mitges, ja que han estat 2 victòries i 1 derrota, que ens fa agafar aire a la classificació, però el clic (mental, d'ànim, de joc) que això devia de provocar no ha arribat.
El resum del partit es clar, un mal partit per totes dues bandes, d'aquells lletjos de veure però amb tres golarros de treure's el barret.
El Sants ha començat molt be, quan en el minut 1, Cuadrillero que amb Navarro serien els dos homes del partit, feia un impressionant gol des de for l'àrea. Aquí s'ha acabat tot el perill del Sants i ha començat el domini sense cap tipus de perill del Molletense, tret d'una falta en el minut 24, que també des de molt lluny entrava gairebé per l'escaire. Un altre gran gol.
La segona part el domini sense gaire perill s'alternat, i la sensació que un gol decantaria el partit. Pel Sants la majoria de perill sortia de les botes de Cuadrillero entrant per la banda i els xuts perillosos els posava Navarro. I ha sigut ell que cap al final del partit ha rebut una pilota de Fran, i s'ha inventat un regat amb el cos deixant clavat al defensa i ficant la pilota pel lloc mes complicat. El tercer gran gol. I una jugada mes tard Navarro ha estat a punt de repetir jugada, però aquest cop ha fregat el pal. Els minuts finals han estat de preses del Mollentense pel temps que abans havien perdut, i nervis del Sants per perdre dos punts.
De moment els últims resultats no ens han anat gaire malament, el Tito ha canviat la tàctica i els jugadors de lloc, però encara ens falta aquell clic que ens ha fet guanyar tants partits les últimes dues temporades. Però això ja serà en el 2016.

+ info: http://uesants.blogspot.com/2015/12/ue-sants-ud-molletense.html

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv