Alerta @SolidaritatR ! Via @ContrainfosAlerta @SolidaritatR ! Via @Contrainfos - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
04:24
Alerta @SolidaritatR ! Via @Contrainfos


La companya detinguda el passat 13 d'abril acusada d'haver participat en l'expropiació d'una entitat bancària a la ciutat alemanya d'Aacen podria ser extraditada en els propers dies. El mes transcorregut des de la seva detenció ha estat empresonada i dispersada al centre penitenciari madrileny de Soto del Real, en condicions d'aïllament, però ara hi ha indicis per pensar que la seva entrega a les autoritats alemanyes podria ser imminent.

És per això que fem una crida a estar atentes i a mostrar el nostre més enèrgic rebuig a l'empresonament i l'extradició de la nostra companya a l'Estat alemany, a sortir al carrer per fer-li arribar tot el nostre suport i a demostrar que no està sola. Que estem amb elles totes les que compartim el seu menyspreu pel sistema de misèries que han imposat els Estats capitalistes europeus, i que no permetrem que se l'emportin sense resistència.

Al dia següent d'anunciar-se la seva extradició, convoquem:

MANIFESTACIÓ A LES 20H A LA PLAÇA REVOLUCIÓ

AL BARRI DE GRÀCIA ( L4 JOANIC)

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv