Conversa amb Costas Lapavitsas, economista, sobre Grècia. Via @SicomTelevisionConversa amb Costas Lapavitsas, economista, sobre Grècia. Via @SicomTelevision - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:58:01
Conversa amb Costas Lapavitsas, economista, sobre Grècia. Via @SicomTelevision


Costas Lapavitsas, Grècia, és catedràtic d'economia a la Universitat de London SOAS.

Lapavitsas dóna el seu punt de vista sobre el que va succeïr a Grècia i sobre què creu que s'hauria d'haver fet en aquell context. En segon lloc, parla de l'incert context europeu, en el que la crisi econòmica continua colpejant als països perifèrics, i fa trontollar la banca italiana, i on les eleccions a Holanda, França, Alemanya i potser a Itàlia poden fer que l'Eurozona finalment trobi el seu "moment de la veritat".

Per últim li demanem a en Costas que ens parli de les propostes que ell creu que servirien per posar les bases d'un projecte emancipador al seu país i a Europa, i ens centrem en el darrer informe que ha publicat, "El fracàs de l'Eurozona i un nou camí per a Grècia".
En aquest informe proposa la sortida de Grècia de l'Eurozona i que quantifica molt detalladament les conseqüències i les polítiques econòmiques que s'haurien d'activar per gestionar tal situació.

+ info: https://www.youtube.com/watch?v=jZp5KoaTCpQ


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv