Coordi Marea Pensionista Sants-Montjuïc (18/05/2020)Coordi Marea Pensionista Sants-Montjuïc (18/05/2020) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:54
Coordi Marea Pensionista Sants-Montjuïc (18/05/2020)


La Pandèmia del coronavirus, com altres problemàtiques socials, també està essent classista. 

No tan sols per què afecta amb més cruesa sobre les persones més desfavorides, sinó per què malauradament, ho ha fet sobre la més feble i oblidada, la gent gran a les Residencies.

Al món Pensionista, prenem bona nota d'aquest oblit social i polític, que no ha pogut ser, més deshumanitzat i criminal.

La Coordinadora de Marea Pensionista del Districte Sants-Montjuïc, sortim avui 18 de maig, en una marxa responsable, des de plaça de Sants fins a la Residencia Mossèn Vidal Aunós, per denunciar la criminal i irresponsable deixadesa, en què van estar els residents i el personal sanitari que els cuidaven.

Avui també volem reprendre la lluita, ja no sols per al nostre particular problema, sinó que, potenciarem la nostra mobilització en vers del Gran Pla de Xoc necessari, per aconseguir que Tots els Serveis Socials, Sanitat, Educació, Dependència, Igualtat... Estiguin totalment gestionats i directament assolits, per la Generalitat i Ajuntaments.

¡¡¡¡ Mai més subrogació de responsabilitats,
de el que ha de ser Públic,- -- 100% !!!!!


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv